top of page

Hairfilller

Naamloos-1.png

Ontdek onze hairfillers voor Haarherstel - Herontdek je prachtige haar!

Heb je last van dunner wordend haar of haarverlies? Wij hebben een innovatieve oplossing die je kan helpen om zelfvertrouwen terug te krijgen en weer weelderig, gezond ogend haar te krijgen. Maak kennis met onze unieke hairfillers - mesotherapie. 

Onze hairfillers- mesotherapie, is een geavanceerde niet-chirurgische behandeling die de onderliggende oorzaken van haarverlies aanpakt en natuurlijke haargroei stimuleert. Ons ervaren team van professionals staat klaar om je te helpen bij het behalen van opmerkelijke resultaten, zonder dat er invasieve ingrepen of lange herstelperiodes nodig zijn.

Hoe werken wij? Onze deskundige behandelaars maken gebruik van een speciale cocktail van vitamines, mineralen, aminozuren en groeifactoren. Deze krachtige ingrediënten worden zorgvuldig in de hoofdhuid gebracht, rechtstreeks gericht op de haarfollikels. Door deze voedingsstoffen rechtstreeks naar de bron te brengen, voeden en revitaliseren we je haarfollikels, wat zorgt voor gezonde haargroei.

Waarom kiezen voor Mesotherapie voor Haarherstel?

  1. Niet-invasief: Mesotherapie is een niet-chirurgische behandeling, wat betekent dat je fantastische resultaten kunt behalen zonder dat er scalpels of uitgebreide hersteltijd nodig zijn.

  2. Persoonlijke aanpak: Onze experts passen de behandeling aan jouw specifieke behoeften aan, voor optimale resultaten en een gepersonaliseerde ervaring.

  3. Stimuleert natuurlijke haargroei: Mesotherapie bevordert de natuurlijke haargroeiprocessen van je lichaam, wat resulteert in dikker en voller haar op de lange termijn.

  4. Snel en gemakkelijk: Behandelsessies duren meestal kort, waardoor je ze gemakkelijk in je drukke schema kunt inpassen.

Er zijn verschillende mesotherapieproducten op de markt die specifiek zijn ontwikkeld voor haaruitval. Deze producten bevatten een combinatie van voedingsstoffen die bedoeld zijn om de haarfollikels te voeden, de haargroei te stimuleren en haarverlies te verminderen. Hier zijn enkele veelvoorkomende ingrediënten die je kunt vinden in mesotherapieproducten voor haaruitval:

  1. Vitamines en mineralen: Mesotherapieproducten bevatten vaak vitamines zoals biotine (vitamine B7), vitamine B-complex, vitamine E en mineralen zoals zink en magnesium. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor gezond haar en kunnen de haargroei ondersteunen.

  2. Aminozuren: Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, en eiwitten zijn cruciaal voor gezond haar. Mesotherapieproducten bevatten soms aminozuren zoals cysteïne, methionine en lysine, die kunnen helpen bij het versterken van het haar en het bevorderen van de haargroei.

  3. Peptiden: Peptiden zijn kleine eiwitfragmenten die specifieke functies kunnen hebben. Sommige mesotherapieproducten bevatten peptiden die de bloedcirculatie in de hoofdhuid kunnen verbeteren, de haarfollikels kunnen stimuleren en de haargroei kunnen bevorderen.

  4. Groeifactoren: Groeifactoren zijn natuurlijke eiwitten die de groei en regeneratie van cellen bevorderen. Mesotherapieproducten kunnen bepaalde groeifactoren bevatten, zoals het fibroblastgroeifactor (FGF), insulineachtige groeifactor (IGF) en vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF), die kunnen bijdragen aan de haargroei en het verminderen van haaruitval.

Na gratis consultatie maken wij voor iedere patiënt een "Meso-cocktail" op maat

Voor en na

AdobeStock_516706804 kopie.png
AdobeStock_476118271 kopie.png
bottom of page